BEDANKT

 

Beste klanten, lieve vrienden,
Met enige spijt maar ook met een warm gevoel van tevredenheid voor de vriendschap en genegenheid die we de afgelopen jaren mochten ervaren laten we jullie weten dat Yeny en Franky vanaf 24 maart Eet- en Koffiehuis Duinenhof overnemen.
Maar we zijn nog niet direct helemaal weg, we zullen nog een tijdje meehelpen, en hopen dan ook om jullie nog massaal te mogen verwelkomen zodra de horeca weer open mag.
Groeten en tot ziens,
Nancy en Henri

4 gedachten over “BEDANKT

 1. de zaak die vosseslag op de kaart heeft gezet, toffe mensen ,met een kwaliteits keuken.Een vriendelijke bediening,zeker een bezoekje waard.
  antwerpen likes it.

  vicky & eddy

 2. Steeds een bezoekje waard om veel redenen. Geen commerciele bedoening, wel vriendelijk. Lekker eten, geen zeer uitgebreide kaart, maar dat hoeft ook niet. Mooie tuin en veranda. Zeer gezellig interieur. Afrodita, de geredde Spaanse Galgo is een echte magneet voor ons. Mensen die dergelijke daad stellen zijn gewoon goed in alles en nog wat. We gaan zeker terug, en meer dan eenmaal.

 3. Een plek met “het warme hart”…
  Altijd welkom-gevoel, Nancy en Henri zijn super, eerlijke en correcte mensen/keuken. Lekkere gerechtjes voor iedereen met de centrale boodschap: “verzorgd!”
  Warm kader, veranda indien gewenst en bij mooier weer, kan in de tuin worden gezeten…
  Het is altijd een plezier op bezoek te komen…
  Christelle, Thierry en Gaëlle

 4. Restaurant-café à visiter pour profiter d’un moment de répis tout en étant corona-safe!
  Chère Nancy et cher Henri,
  nous nous réjouissons de la ré-ouverture de votre restaurant-café! Le fait que vous ayez mis en place et que vous respectiez scrupuleusement toutes les directives sanitaires (le port du masque, les distances mais aussi la désinfection des tables et chaises…), nous a pleinement rassuré et nous avons passé un très bon moment chez vous.
  Comme toujours le service était accueillant, le repas très bon et les enfants se sont très bien amusés. A très bientôt,
  Delphine et co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *